Λειτούργησε το πρώτο κοιμητήριο ζώων συντροφιάς στην Κύπρο

Λειτούργησε το πρώτο κοιμητήριο ζώων συντροφιάς στην Κύπρο

Την έναρξη λειτουργίας του ανακοινώνει κοιμητήριο ζώων συντροφιάς στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, το Angels Pet Cemetery είναι «το πρώτο και μοναδικό αδειοδοτημένο κοιμητήριο ζώων στην Κύπρο το οποίο στεγάζεται σε ένα ιδιωτικό χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή της Δευτεράς».

«Μια πρότυπη μονάδα ταφής ζώων συντροφιάς που διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, τηρώντας όλες τις οδηγίες των κυπριακών υπηρεσιών και τους κανόνες υγιεινής», αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE