Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι 22 Ιουνίου 2022 (συμπεριλαμβανομένης) η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα για όλες τις υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, η υπηρεσία ταχυμεταφορών QUICKPOST δεν συμπεριλαμβάνεται, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από αριθμό αεροπορικών εταιρειών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE