Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Αναστέλλεται προσωρινά η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι 22 Ιουνίου 2022 (συμπεριλαμβανομένης) η αποδοχή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Κίνα για όλες τις υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, η υπηρεσία ταχυμεταφορών QUICKPOST δεν συμπεριλαμβάνεται, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από αριθμό αεροπορικών εταιρειών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.