Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Κάτω από τον τίτλο «Ο έλεγχος στα οδοφράγματα διενεργείται από την αστυνομία της Τουρκικής Δημοκρατίας;», η Avrupa γράφει ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, ομάδες ειδικών αστυνομικών από την Τουρκία διενεργούν ελέγχους σε οχήματα Ελληνοκυπρίων στα σημεία διέλευσης.

Στο δημοσίευμα της Κυριακής σημειώνεται ότι οι εν λόγω ειδικές ομάδες προέρχονται από το τμήμα καταπολέμησης ναρκωτικών και ερευνούν εξονυχιστικά τα ελληνοκυπριακά οχήματα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Εξάλλου, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Κίπρις η «γενική αστυνομική διεύθυνση» χαρακτηρίζει ανυπόστατο και αναληθές το εν λόγω δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Η στρατηγική της κυβέρνησης και η επανατοποθέτηση στον κεντρώο χώρο - Τα μηνύματα προς όλα τα κομματικά μέτωπα

Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εμφανή διάθεση πολιτικής αποσαφήνισης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχίζει να διαμορφώνει το αφήγημα της διακυβέρνησής του, στέλνοντας μηνύματα τόσο προς τον κεντρώο χώρο όσο και προς τον ΔΗΣΥ, την ώρα που οι ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό εντείνονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών.