Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Η αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες για έλεγχο από Τούρκους αστυνομικούς στα οδοφράγματα

Κάτω από τον τίτλο «Ο έλεγχος στα οδοφράγματα διενεργείται από την αστυνομία της Τουρκικής Δημοκρατίας;», η Avrupa γράφει ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, ομάδες ειδικών αστυνομικών από την Τουρκία διενεργούν ελέγχους σε οχήματα Ελληνοκυπρίων στα σημεία διέλευσης.

Στο δημοσίευμα της Κυριακής σημειώνεται ότι οι εν λόγω ειδικές ομάδες προέρχονται από το τμήμα καταπολέμησης ναρκωτικών και ερευνούν εξονυχιστικά τα ελληνοκυπριακά οχήματα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Εξάλλου, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Κίπρις η «γενική αστυνομική διεύθυνση» χαρακτηρίζει ανυπόστατο και αναληθές το εν λόγω δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE