ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος στο twitter με σεξιστική αναφορά Τρυφωνίδη - Απολογήθηκε λέγοντας πως ήταν «Λεκτικό ολίσθημα της στιγμής»

Σάλος στο twitter με σεξιστική αναφορά Τρυφωνίδη - Απολογήθηκε λέγοντας πως ήταν «Λεκτικό ολίσθημα της στιγμής»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΔΗΠΑ ΑλέκουΤρυφωνίδη, στην Ad Hoc Επιτροπή Δημογραφικού της Βουλής, για την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, η οποία απουσίαζε από τη συνεδρία.

Αυτό που ανέφερε ενώπιον της Επιτροπής για την υφυπουργό ήταν: «να σταματήσει να αλλάζει ταγιέρ και να πάει προσέλθει στην Επιτροπή για να βρουν λύσεις».

Αυτό το σχόλιο προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών, ανάμεσα τους και της βουλεύτριας του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, η οποία με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε, «για μπαράσταση στην Αναστασία Ανθούση, θα αρχίσω να αλλάζω ταγιέρ μάλλον trouser suit  δις την ημέρα όπως και παλαιότερα χέρι χέρι με την Αννίτα Δημητρίου, περάσαμε την πασαρέλα για τα καλλιστεία ! Ντροπή κύριοι».

 

Ο κ. Τρυφωνίδης απολογήθηκε με ανακοίνωση του δηλώνοντας:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό και το σχόλιο μου για την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κα Ανθούση, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

Λόγω της έντασης της στιγμής, το σχόλιο που έγινε για την κα Υφυπουργό οφειλόταν σε λεκτικό ολίσθημα, το οποίο αποσύρω, εκφράζοντας δημοσίως την απολογία μου και επουδενί πρόθεση μου δεν ήταν να θιχτεί η κα Υφυπουργός, την οποία σέβομαι και εκτιμώ.

Θέλω να δηλώσω ότι, η όποια πολιτική κριτική γίνεται με εποικοδομητικό τρόπο, με αποκλειστικό στόχο και γνώμονα την καλυτέρευση των υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top