Ανέβαζε στο διαδίκτυο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Συνελήφθη ο 27χρονος από πληροφορίες της EUROPOL

Ανέβαζε στο διαδίκτυο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Συνελήφθη ο 27χρονος από πληροφορίες της EUROPOL

Σύλληψη 27χρονου για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν από τη EUROPOL, ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 27 ετών.

Σήμερα το πρωί μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 27χρονου στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης τους, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE