ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λεμεσό - Προσπάθειες απεγκλωβισμού προσώπου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λεμεσό - Προσπάθειες απεγκλωβισμού προσώπου

Πυρκαγιά ξέσπασε ξημερώματα Τετάρτης σε πολυκατοικία στη Λεμεσό , θέτοντας σε συναγερμό την Πυροβεστική Υπηρεσία η οποία επιχειρεί την κατάσβεση της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε και να ξέσπασε στο ισόγειο μέρος της πολυκατοικίας.

Το κτήριο εκκενώνεται, με τους κατοίκους να έχουν απομακρυνθεί, ενω φαίνεται πως η Πυροσβεστική εχει στήσει επιχειρηση για τον απεγκλωβισμό ένος ατομού που εγκλωβίστηκε σtoν 4ο όροφο.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη 3 Πυροβεστικά Οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.