ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση νεαρός στην Αγία Νάπα για υποθέσεις ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Υπό κράτηση νεαρός στην Αγία Νάπα για υποθέσεις ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην Αγία Νάπα στις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «νεαρός ηλικίας 23 ετών κατήγγειλε στις 10 Ιουνίου, ότι ενώ βρισκόταν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο συλληφθείς, τα οποία αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, κατάφεραν και του απέσπασαν ένα τσαντάκι, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα άλλα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες Τρίτη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη του 22χρονου.

Σήμερα Τετάρτη ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top