ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο δρ Άντονι Φάουτσι

ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο δρ Άντονι Φάουτσι

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε o κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος δρ Άντονι Φάουτσι και σύμβουλος της κυβέρνησης του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19, ανακοίνωσαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ.

Ο Φάουτσι έκανε ένα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας επίσης λάβει δύο αναμνηστικές δόσεις εμβολίου κατά της νόσου, έχει ήπια συμπτώματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE