«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 50 ετών.

Της σύλληψης του 50χρονου, προηγήθηκε χθες το απόγευμα εντοπισμός ξύλινου σκάφους, ανατολικά του Κάβου Γκρέκο, στο οποίο βρίσκονταν 10 συνολικά άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, διαπιστώθηκε, ότι πλοηγός ήταν 50χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το σκάφος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής και οι δέκα άντρες μεταφέρθηκαν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE