«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 50 ετών.

Της σύλληψης του 50χρονου, προηγήθηκε χθες το απόγευμα εντοπισμός ξύλινου σκάφους, ανατολικά του Κάβου Γκρέκο, στο οποίο βρίσκονταν 10 συνολικά άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, διαπιστώθηκε, ότι πλοηγός ήταν 50χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το σκάφος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής και οι δέκα άντρες μεταφέρθηκαν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Εντείνει την ανησυχία το Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Εντείνει την ανησυχία το Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE