«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν» 50χρονο να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες με ξύλινο σκάφος - Του πέρασαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 50 ετών.

Της σύλληψης του 50χρονου, προηγήθηκε χθες το απόγευμα εντοπισμός ξύλινου σκάφους, ανατολικά του Κάβου Γκρέκο, στο οποίο βρίσκονταν 10 συνολικά άντρες, οι οποίοι διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες.

Κατά την ανακοπή του σκάφους, διαπιστώθηκε, ότι πλοηγός ήταν 50χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το σκάφος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής και οι δέκα άντρες μεταφέρθηκαν σε κέντρο προσωρινής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE