Συνελήφθη 35χρονος για φωτιά σε οχήματα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Συνελήφθη 35χρονος για φωτιά σε οχήματα - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φωτιάς σε αυτοκίνητα από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άντρα ηλικίας 35 ετών.

Το πιο πάνω πρόσωπο συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση, αφορά φωτιά που εκδηλώθηκε στις 9/06/2022 σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Αγία Νάπα και είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές σε ακόμη δύο οχήματα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE