Ανατριχιάζει το μήνυμα του 23χρονου Βίκτωρα μία μέρα πριν τον θάνατό του – «Αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι…» 

Ανατριχιάζει το μήνυμα του 23χρονου Βίκτωρα μία μέρα πριν τον θάνατό του – «Αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι…» 

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος μετά το θάνατο των δύο μοτοσικλετιστών, Βίκτωρα Κουρουφέξη, 23 ετών και Χριστάκη Κολοκασίδη, 68 ετών, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε χθες (15/06) στη Λευκωσία, στην περιοχή της Μακεδονίτισσας.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιο Παναγίδη, κατά τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε ένα κράνος και διερευνάται κατά πόσον ο ένας εκ των δύο το φορούσε ή κατά πόσον δεν φορούσε κράνος κανένας από τους δύο.

Ανατριχιάζει το μήνυμα του 23χρονου Βίκτωρα μία μέρα πριν από το τραγικό γεγονός, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφία της μοτοσικλέτας του αφήνοντας ένα μήνυμα για την ημέρα του θανάτου του.

​«Αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι, να φοράτε άσπρα και να βαράτε κόφτες. Να έρχεστε στο τάφο μου και να λέτε τα νέα σας. Να βγαίνετε να διασκεδάζεται και να χαμογελάτε συνέχεια σαν να και είμαι και εγώ εκεί. Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Συγκινούν τα λόγια φίλων και συγγενών στο προφίλ του 23χρονου στο Facebook, οι οποίοι εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του νεαρού.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE