Έγραφαν με μπογιά έξω από κτήριο στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν δύο νεαροί

Έγραφαν με μπογιά έξω από κτήριο στη Λεμεσό - Συνελήφθησαν δύο νεαροί

Στην αυτόφωρη σύλληψη, δύο προσώπων, προχώρησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, αφού τους εντόπισαν να προκαλούν ζημιά σε κτίριο, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών, να προκαλούν ζημιά με τη χρήση μπογιάς, τους εξωτερικούς τοίχους κτιρίου, στη Λεμεσό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο 22χρονων, για τα αυτόφωρα αδικήματα της οχληρίας και της κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.