Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στο κελί τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/6/2022), στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για δύο 36χρονους και ένα 32χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 3π.μ. της 12ης Ιουνίου, ενώ 40χρονος, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από την επίθεση ο 40χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών αποδεσμεύτηκε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 36χρονων και ενός 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Παρέδωσε τη σκυτάλη η Δόξα – Η ευχή της στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο – Δείτε φωτογραφία

Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, η δολοφονία του Θανάση - «Δεν ξεχνώ» φωνάζει η μητέρα του - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της

ΥΠΕΣ: Η ανέγερση κατοικιών στη Λεμεσό από ΚΟΑΓ θα προχωρήσει όπως εξαγγέλθηκε

Θλίψη στον Δήμο Λάρνακας - Το «αντίο» στη Φωτεινή Κούτρα - «Κάποιος τόσο ξεχωριστός δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ»



Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό της 65χρονης Γεωργίας Χριστοδουλίδου η οποία έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Απαισιάς – Κορφής της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top