ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό - Θα εκτελούνται έργα αποχέτευσης - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού–Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην Αυλή του Πανεπιστημίου Frederick και σε μέρος της οδού Μάριου Αγαθαγγέλου και Πετράκη Γιάλλουρου, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στον Δήμο Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δρόμοι Πετράκη Γιάλλουρου και Μάριου Αγαθαγγέλου μέχρι την είσοδο του πανεπιστημίου Frederick θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top