Επιχείρηση Αστυνομίας σε εργοστάσιο: Χειροπέδες σε παράνομους εργαζομένους απο τρίτες χώρες

Επιχείρηση Αστυνομίας σε εργοστάσιο: Χειροπέδες σε παράνομους εργαζομένους απο τρίτες χώρες

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης, απασχόλησης και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του κλιμακίου Λάρνακας, του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λάρνακας καθώς και επιθεωρητές του Υπουργείου Εργασίας, διενήργησαν σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση όπου, σε συγκεκριμένο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρνακας, εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα από τρίτη χώρα. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο εργοδότης τους κλήθηκε για τα περαιτέρω στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου όπου διερευνάται η υπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE