Όταν η αγάπη δεν έχει όρια - Ζελένσκι και Πούτιν ανταλάσσουν φιλί στο στόμα – Η αφίσα που κάνει τον γύρο του κόσμου

Όταν η αγάπη δεν έχει όρια - Ζελένσκι και Πούτιν ανταλάσσουν φιλί στο στόμα – Η αφίσα που κάνει τον γύρο του κόσμου

Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν ανταλλάσσουν ένα θερμό φιλί στο στόμα. Το περιστατικό μπορεί να μην έγινε στην πραγματικότητα, όμως οποιοσδήποτε μπορεί να δει την εικόνα που έχει αναρτηθεί σε στάση λεωφορείου του Τορίνο.

Κι αυτό, επειδή ο Ιταλός καλλιτέχνης Αντρέα Βίλα, που πολλοί τον αποκαλούν ως τον Banksy του Τορίνο, δημιούργησε την αφίσα των δύο ανδρών να φιλιούνται, με τη μέθοδο του μοντάζ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για ειρήνη.

Ο καλλιτέχνης αντέγραψε το περίφημο φιλί του Μπρέσνιεφ, στο πλαίσιο και του μήνα Pride. Όποιος περνά από το σημείο, βλέπει τον Πούτιν, με φόντο τα χρώματα της ρωσικής σημαίας και τον Ζελένσκι, με φόντο τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας να ανταλλάσσουν θερμό ασπασμό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE