Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με... αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την ελπίδα ότι την ανεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό (2021-2022), για να κυνηγήσει τη διάκριση.

Μέχρι στιγμής όμως, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε κάποια προσθήκη, αλλά δεν διαρρέεται τίποτα προς τα έξω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και ο κόσμος ανησυχεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE