Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με... αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την ελπίδα ότι την ανεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό (2021-2022), για να κυνηγήσει τη διάκριση.

Μέχρι στιγμής όμως, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε κάποια προσθήκη, αλλά δεν διαρρέεται τίποτα προς τα έξω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και ο κόσμος ανησυχεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.