Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με... αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την ελπίδα ότι την ανεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό (2021-2022), για να κυνηγήσει τη διάκριση.

Μέχρι στιγμής όμως, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε κάποια προσθήκη, αλλά δεν διαρρέεται τίποτα προς τα έξω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και ο κόσμος ανησυχεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE