Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με... αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την ελπίδα ότι την ανεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό (2021-2022), για να κυνηγήσει τη διάκριση.

Μέχρι στιγμής όμως, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε κάποια προσθήκη, αλλά δεν διαρρέεται τίποτα προς τα έξω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και ο κόσμος ανησυχεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE