Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα, από αυτά εμπνέομαι»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα, από αυτά εμπνέομαι»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τις ιστορίες που κρύβονται, πίσω από τα τραγούδια του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε αρχικά, στην επιτυχία «Η Εκδρομή» που κυκλοφόρησε ξανά σε διασκευή.

«Πολλοί μου λένε "μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι", δεν το ξέρουν. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο ενσωματωμένος κοινωνικά. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα, το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η οικογένεια δεν είναι πρωταρχικός στόχος για εκείνον, όμως δεν αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όσο για την έμπνευση πίσω από τα τραγούδια του και πώς την αντλεί, δήλωσε: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα, τα οποία χρειάζονται εκτόνωση. Για εμένα η μουσική και το τραγούδι είναι εκτόνωση».

«Ο "Βυθός" πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σαν να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής για ένα από τα τραγούδια του που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Όσο για τη φιλία στη ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε: «Φίλους μετράω ελάχιστους, μετά από πολλά γεγονότα που συνέβησαν, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει. Η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπούλου ήρθαν κοντά μου και με αγκάλιασαν σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE