Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Το μπάνιο στην θάλασσα φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι και τόσο ανέμελο όπως φαίνεται, καθώς οι μωβ μέδουσες και η εξάπλωσή τους έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Ο ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μία παραλία της Αττικής για να καταγράψουν την προετοιμασία των λουόμενο σε ενδεχόμενο τσίμπημα, μόνο που εκεί συνάντησαν έναν ηλικιωμένο ο οποίος ήταν… χείμαρρος.

Τον συγκεκριμένο λοιπόν τον είχε τσιμπήσει μία τσούχτρα το πρωί και εκεί που μιλούσε στην κάμερα, έριξε την ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο είδε νωρίτερα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE