Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Ηλικιωμένος είπε στον ΣΚΑΙ πως τον τσίμπησε τσούχτρα επειδή είδε το πρωί τον Μητσοτάκη

Το μπάνιο στην θάλασσα φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι και τόσο ανέμελο όπως φαίνεται, καθώς οι μωβ μέδουσες και η εξάπλωσή τους έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Ο ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μία παραλία της Αττικής για να καταγράψουν την προετοιμασία των λουόμενο σε ενδεχόμενο τσίμπημα, μόνο που εκεί συνάντησαν έναν ηλικιωμένο ο οποίος ήταν… χείμαρρος.

Τον συγκεκριμένο λοιπόν τον είχε τσιμπήσει μία τσούχτρα το πρωί και εκεί που μιλούσε στην κάμερα, έριξε την ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο είδε νωρίτερα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE