Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούογλου νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο με πνευμονία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, ο Ερτουγρούογλου επισκέφτηκε χθες τις πρώτες βοήθειες στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής λόγω πυρετού, κούρασης, αδυναμίας και λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο κ. Ερτουγρούογλου διεγνώσθη με μόλυνση στους πνεύμονες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη συγκριτικά με χθες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μόλις θεραπευτεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE