Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούογλου νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο με πνευμονία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, ο Ερτουγρούογλου επισκέφτηκε χθες τις πρώτες βοήθειες στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής λόγω πυρετού, κούρασης, αδυναμίας και λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο κ. Ερτουγρούογλου διεγνώσθη με μόλυνση στους πνεύμονες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη συγκριτικά με χθες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μόλις θεραπευτεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE