Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Με πνευμονία νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο ο «υπεξ» κατεχομένων

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούογλου νοσηλεύεται σε «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο με πνευμονία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, ο Ερτουγρούογλου επισκέφτηκε χθες τις πρώτες βοήθειες στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο Εγγύς Ανατολής λόγω πυρετού, κούρασης, αδυναμίας και λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του ο κ. Ερτουγρούογλου διεγνώσθη με μόλυνση στους πνεύμονες, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη συγκριτικά με χθες και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μόλις θεραπευτεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.