Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο Μουταγιάκας που είχε κλείσει λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Να υπενθυμίσουμε πως, είχε σημειωθεί καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Στο σημείο επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που οδηγούν προς Λευκωσία έχουν κλείσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την μεταφορά τραυματιών στο Νοσοκομείο αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE