Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο Μουταγιάκας που είχε κλείσει λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Να υπενθυμίσουμε πως, είχε σημειωθεί καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Στο σημείο επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που οδηγούν προς Λευκωσία έχουν κλείσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την μεταφορά τραυματιών στο Νοσοκομείο αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE