Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο Μουταγιάκας που είχε κλείσει λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Να υπενθυμίσουμε πως, είχε σημειωθεί καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Στο σημείο επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που οδηγούν προς Λευκωσία έχουν κλείσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την μεταφορά τραυματιών στο Νοσοκομείο αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Μία ουσιαστική συνάντηση είχε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, το απόγευμα της Δευτέρας, ανέφεραν έγκυρες πηγές στο ΚΥΠΕ.