«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εστιατόριο εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, διενήργησαν, το μεσημέρι, έλεγχο σε εστιατόριο, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα στο εστιατόριο.

Τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE