«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εστιατόριο εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, διενήργησαν, το μεσημέρι, έλεγχο σε εστιατόριο, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα στο εστιατόριο.

Τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE