«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εστιατόριο εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, διενήργησαν, το μεσημέρι, έλεγχο σε εστιατόριο, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα στο εστιατόριο.

Τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE