«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εστιατόριο εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, διενήργησαν, το μεσημέρι, έλεγχο σε εστιατόριο, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα στο εστιατόριο.

Τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.