«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

«Ντου» της Αστυνομίας σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Έμπλεξε ο ιδιοκτήτης με τα άτομα που εργοδοτούσε

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου σε εστιατόριο εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα έξι πρόσωπα.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, διενήργησαν, το μεσημέρι, έλεγχο σε εστιατόριο, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα στο εστιατόριο.

Τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE