Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η Snap, μητρική εταιρεία της εφαρμογής ανταλλαγής φωτογραφικών μηνυμάτων Snapchat, δοκιμάζει μία νέα συνδρομητική υπηρεσία με την ονομασία Snapchat+ που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Η συνδρομητική υπηρεσία, που επιβεβαιώθηκε χθες Πέμπτη από εκπρόσωπο της εταιρείας, βρίσκεται στα τελικά στάδια των εσωτερικών δοκιμών.

Μάλιστα υπήρξε και «αποκάλυψή» της στο Twitter από έναν προγραμματιστή εφαρμογών για φορητές συσκευές με το όνομα Αλεσάντρο Παλούτσι.

Το Snapchat+ θα κοστίζει 4,59 ευρώ για συνδρομή ενός μηνός ή 45,99 ευρώ για ετήσια συνδρομή.

Θα πρόκειται για το πρώτο συνδρομητικό προϊόν του Snapchat, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ποστάρουν stories περιεχομένου, να παίζουν παιχνίδια, ενώ θα ενσωματώνεται και ένα νέο χαρακτηριστικό, το Spotlight, που θα θυμίζει έντονα το TikTok.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.