Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Snapchat: Αλλάζει και αποκτά συνδρομή με πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η Snap, μητρική εταιρεία της εφαρμογής ανταλλαγής φωτογραφικών μηνυμάτων Snapchat, δοκιμάζει μία νέα συνδρομητική υπηρεσία με την ονομασία Snapchat+ που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Η συνδρομητική υπηρεσία, που επιβεβαιώθηκε χθες Πέμπτη από εκπρόσωπο της εταιρείας, βρίσκεται στα τελικά στάδια των εσωτερικών δοκιμών.

Μάλιστα υπήρξε και «αποκάλυψή» της στο Twitter από έναν προγραμματιστή εφαρμογών για φορητές συσκευές με το όνομα Αλεσάντρο Παλούτσι.

Το Snapchat+ θα κοστίζει 4,59 ευρώ για συνδρομή ενός μηνός ή 45,99 ευρώ για ετήσια συνδρομή.

Θα πρόκειται για το πρώτο συνδρομητικό προϊόν του Snapchat, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να ποστάρουν stories περιεχομένου, να παίζουν παιχνίδια, ενώ θα ενσωματώνεται και ένα νέο χαρακτηριστικό, το Spotlight, που θα θυμίζει έντονα το TikTok.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE