Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Salina Grenet Catalano υποδέχτηκε σήμερα (20/6) στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυπριακό, οι διμερής σχέσεις των δυο χωρών καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή αλλά και οι επιδιώξεις με βάση το κοινό όραμα για ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα με πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε επίσης στην Πρέσβειρα της Γαλλίας το όραμα και το πρόγραμμά του για την Κύπρο του Αύριο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσουμε την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.