Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Salina Grenet Catalano υποδέχτηκε σήμερα (20/6) στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυπριακό, οι διμερής σχέσεις των δυο χωρών καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή αλλά και οι επιδιώξεις με βάση το κοινό όραμα για ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα με πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε επίσης στην Πρέσβειρα της Γαλλίας το όραμα και το πρόγραμμά του για την Κύπρο του Αύριο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσουμε την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE