Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Συναντήθηκε με την Πρέσβειρα της Γαλλίας ο Αβέρωφ – Όλα όσα συζήτησαν

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Salina Grenet Catalano υποδέχτηκε σήμερα (20/6) στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το κυπριακό, οι διμερής σχέσεις των δυο χωρών καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή αλλά και οι επιδιώξεις με βάση το κοινό όραμα για ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα με πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε επίσης στην Πρέσβειρα της Γαλλίας το όραμα και το πρόγραμμά του για την Κύπρο του Αύριο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσουμε την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Γαλλίας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE