«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα 50χρονο σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, σε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις  μήνες από σήμερα.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο 18/6/2022, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 139μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση, με ένδειξη 118μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE