«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα 50χρονο σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, σε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις  μήνες από σήμερα.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο 18/6/2022, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 139μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση, με ένδειξη 118μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE