«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα 50χρονο σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, σε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις  μήνες από σήμερα.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο 18/6/2022, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 139μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση, με ένδειξη 118μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.