Έπεσε ο πέλεκυς σε 36χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Έπεσε ο πέλεκυς σε 36χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό, καταδίκασε 36χρονο σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στις 6/5/2022, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά τη Μονή.

Στο όχημα του 36χρονου είχαν εντοπιστεί τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά γύρω στα τριάμιση κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 9,485 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE