Με τρία σημεία απαντάει ο ΔΗΣΥ στο ΔΗΚΟ - «Η υποψηφιότητα Αβέρωφ δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία»

Με τρία σημεία απαντάει ο ΔΗΣΥ στο ΔΗΚΟ - «Η υποψηφιότητα Αβέρωφ δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία»

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολιτικά» απαντάει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στο ΔΗΚΟ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Πρώτον, η υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία.

Δεύτερον, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν απαρνήθηκε ποτέ τη βοήθεια που έχουν προσφέρει κόμματα της αντιπολίτευσης και δη το ΔΗΚΟ για ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων. Την ίδια ώρα ούτε το ΔΗΚΟ πρέπει να ξεχνά ότι είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα που άφησε τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό.

Κι αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Προέδρος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τρίτο και τελευταίο, αν το γεγονός ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου προκαλεί εκνευρισμό στο ΔΗΚΟ είτε επειδή λέει αλήθειες ή επειδή βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω των δικών τους επιλογών ενόψει των Προεδρικών, είναι δικό τους θέμα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολιτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE