Υπόθεση Αριστοτέλους: Πρόθεση Υπ. Δικαιοσύνης να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό – Ο ίδιος ζήτησε χρόνο προτού απαντήσει

Υπόθεση Αριστοτέλους: Πρόθεση Υπ. Δικαιοσύνης να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό – Ο ίδιος ζήτησε χρόνο προτού απαντήσει

Ενημέρωσε προσωπικά τον ανώτερο αξιωματούχο της Αστυνομίας για τις προθέσεις της η Στέφη Δράκου.

Μετά από την καταγγελία που υπέβαλαν σήμερα η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών κα Άννα Αριστοτέλους και η Ανώτερη Λειτουργός Τμήματος Φυλακών κα Αθηνά Δημητρίου, και τον διορισμό εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας του κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη ως ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ενεργώντας στη βάση των σχετικών Κανονισμών, ενημέρωσε προσωπικά τον Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας για την πρόθεσή της να τον θέσει σε διαθεσιμότητα, δίνοντάς του το δικαίωμα να τοποθετηθεί πριν από την λήψη της τελικής απόφασης της, ως προνοούν οι αρχές της φυσικής δικαιοσύνης και η νομολογία.

Ο Ανώτερος Αξιωματικός ζήτησε και του δόθηκε χρόνος το αργότερο μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να συμβουλευτεί τους νομικούς του συμβούλους προτού απαντήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE