Κατάσχεσαν 9 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και 1 αυτοκίνητο – Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από την Αστυνομία

Κατάσχεσαν 9 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και 1 αυτοκίνητο – Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από την Αστυνομία

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν μεταξύ των ωρών 5μ.μ.χθες – 3π.μ.σήμερα, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν εννέα μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο, ενώ έγιναν συνολικά 46 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE