VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

«Συζητήσαμε θέματα που εμείς θεωρούμε απασχολούν σήμερα την κοινωνία. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση σήμερα. Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανταπόκριση του Κύριου Χριστοδουλίδη σε αυτές τις εισηγήσεις και προτάσεις και ευελπιστώ ότι το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ θα έχει ενώπιον του όλα τα δεδομένα ώστε να προχωρήσει σε συγκεκριμένη εισήγηση στην κεντρική επιτροπή για να πάρουμε την ερχόμενη Κυριακή τις τελικές αποφάσεις του ΔΗΚΟ για τις Προεδρικές εκλογές», είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ανταπόκριση του Ν. Χριστοδουλίδη στις εισηγήσεις του ΔΗΚΟ. Σύντομα το Εκτελεστικό Γραφείο θα έχει όλα τα δεδομένα για να προχωρήσει σε εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για να πάρουμε την Κυριακή τις τελικές αποφάσεις.
— ΔΗΚΟ (@DIKO1976) June 21, 2022
https://t.co/7pwzns99gn
Από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «Συνεχίστηκε σήμερα ο διάλογος κυρίως για τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το όραμα μας για το μέλλον της πατρίδας μας. Πως αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά οι προκλήσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας, το Κυπριακό, θέματα οικονομίας αλλά και θέματα του δημόσιου διαλόγου»
«Πολύ σύντομα θα τοποθετηθούμε και γραπτώς»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




