«Άκουσε» την ποινή του - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του

«Άκουσε» την ποινή του - Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα 21.06.2022, σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης μέχρι 11 έτη σε άνδρα ο οποίος κρίθηκε ένοχος στις 30 Μαΐου, 2022 σε κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου κατά την περίοδο διάπραξης των αδικημάτων μεταξύ 2017 και Μαΐου του 2019.

Όπως αναφέρεται, κατά την επιβολή της ποινής, τονίστηκε η ανάγκη αποτρεπτικότητας λόγω της έξαρσης του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, των οποίων η κακοποίηση εμπεριέχει την αποδόμηση της ιερής ανηλικότητας σε πρώιμα χρόνια, με την κακοποίηση να συνεφέλκει όλες τις διαστάσεις της ζωής τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE