Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Νέος Προέδρος της ΟΕΛΜΕΚ εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και Αντιπρόεδρος η Ρένα Γιαβρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, που συνήλθε σήμερα Τρίτη,  μετά την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ, εξέλεγξε τη νέα Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ, η οποία καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος: Ρένα Γιαβρή, Γεν. Γραμματέας: Κώστας Χατζησάββας, Γεν. Ταμίας: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Οργανωτικός Γραμματέας: Δημήτρης Ταλιαδώρος, Βοηθός Γεν. Γραμματέας: Στέλιος Κουτσίδης και Βοηθός Γεν. Ταμίας: Γιάννης Νικολαϊδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE