Αυτόν επέλεξε ο Λάρκου και οι συνεργάτες του - Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις

Αυτόν επέλεξε ο Λάρκου και οι συνεργάτες του - Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις

Βγήκε... άσπρος καπνός μετά τις διαδικτυακές συνεντεύξεις του Νεόφυτου Λάρκου και των συνεργατών του με με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ανόρθωσης. 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ανόρθωσης και οι συνεργάτες του επέλεξαν να δώσουν το χρίσμα του αντικαταστάση του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης στον Ντάρκο Μίλανιτς.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE