Νοσταλγεί τη Μύκονο η Πάρις Χίλτον - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Νοσταλγεί τη Μύκονο η Πάρις Χίλτον - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Το αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο αναπολεί η Πάρις Χίλτον. Η «χρυσή» κληρονόμος έχει επιλέξει πολλές φορές τη χώρα μας για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Πάρις θυμήθηκε τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το καλοκαίρι στην Ευρώπη είναι ένας από τους αγαπημένους μου ταξιδιωτικούς προορισμούς! Πού είναι ο δικός σας;» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της.

Η Πάρις ποζάρει με ένα εντυπωσιακό φόρεμα δίπλα στην πισίνα με φόντο το Νησί των Ανέμων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE