Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Τα στοιχεία και φωτογραφία 16χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Ράνια Έκκο, ημερομηνίας γέννησης 18/04/2006, η οποία ελλείπει από τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Ιουνίου, 2022.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ φέρει σκουλαρίκια στη μύτη και στο στόμα. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μακρύ μαύρο κολάν, κοντή μαύρη μπλούζα, και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.