Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - Δείτε φωτογραφία

Τα στοιχεία και φωτογραφία 16χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Ράνια Έκκο, ημερομηνίας γέννησης 18/04/2006, η οποία ελλείπει από τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Ιουνίου, 2022.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ φέρει σκουλαρίκια στη μύτη και στο στόμα. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μακρύ μαύρο κολάν, κοντή μαύρη μπλούζα, και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.