Πήγε στο Δικαστήριο με φυσίγγιο στην τσάντα της - Είπε ότι το κρατούσε για «φυλακτό»

Πήγε στο Δικαστήριο με φυσίγγιο στην τσάντα της - Είπε ότι το κρατούσε για «φυλακτό»

Υπόθεση παράνομης μεταφοράς και κατοχής εκρηκτικών υλών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 21 Ιουνίου στις 08:25 γυναίκα ηλικίας 30 ετών μόνιμη κάτοικος Πάφου ενώ εισερχόταν στο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου κατά την έρευνα που έγινε στις αποσκευές της μέσω του μηχανήματος ακτινοσκοπικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ένα φυσίγγιο. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι μετέφεται ένα αβολίδητο φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62.

Ακολούθως η 30χρονη συνελήφθη για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Ανακρινόμενη η 30χρονη ανέφερε ότι το βρήκε πεταγμένο στην περιοχή Ακάμα και το μετέφερε στην τσάντα της για «φυλακτό».

Ακολούθως αυτή κατηγορήθηεκ γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE