ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκέντρωση φίλων και εθελοντών Νίκου Χριστοδουλίδη στο Παραλίμνι - «Ο πολίτης στο επίκεντρο των πολιτικών μας»

Συγκέντρωση φίλων και εθελοντών Νίκου Χριστοδουλίδη στο Παραλίμνι - «Ο πολίτης στο επίκεντρο των πολιτικών μας»

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογράμμισε ότι το ξεκάθαρο διακύβευμα των προεδρικών εκλογών είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας μαζί, πώς θα πάρουμε τη χώρα μας πιο μπροστά και πώς θα διορθώσουμε τα κακώς έχοντα που διαχρονικά αποτελούν τροχοπέδη στην ευημερία των πολλών, αν θα υπάρξει ανανέωση νοοτροπίας, στρατηγικής και πολιτικών, ή αν θα μείνουμε στο παρελθόν, αν θα συνενώσουμε δυνάμεις, αν θα δουλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο, ή αν θα ψάχνουμε διαχωριστικές γραμμές και θα ακολουθούμε νοοτροπίες του παρελθόντος και αν θα επικεντρωθούμε στον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, ή αν θα υποτιμούμε την κοινωνία διαδίδοντας κακοήθειες.

Μιλώντας σε μαζική συγκέντρωση φίλων και εθελοντών στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου σημείωσε ότι «είναι για αυτούς τους λόγους που η Κοινωνία στηρίζει σθεναρά, καθολικά, τη δική μας ανεξάρτητη πρόταση, χωρίς να νιώθει ότι αυτό αποτελεί ένδειξη μη σεβασμού στο κόμμα που παραδοσιακά ο καθένας στηρίζει. Είναι για αυτό που σήμερα είναι εδώ μαζί μας και άτομα που συνειδητά απέχουν από τις εκλογικές διαδικασίες, άτομα ανέντακτα και νέοι ψηφοφόροι».  

Ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι θα πρέπει να ακούσουμε όλους τους πολίτες «και να πράξουμε το καλύτερο με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον, το συμφέρον της πατρίδας μας και του συνόλου, που σαφώς υπερβαίνει το κομματικό.  Θα πρέπει να πορευτούμε μαζί, με σύγχρονα εργαλεία και προσεγγίσεις για να ετοιμάσουμε και να λάβουμε εντολή διακυβέρνησης από το λαό για ένα πρόγραμμα που θα έχει τον Άνθρωπο στο επίκεντρο».

Σημείωσε ότι τα κόμματα αποτελούν αναμφίβολα τον πυρήνα της Δημοκρατίας,  αλλά είναι ο πολίτης και η ευημερία του, ανεξαρτήτως πολιτικών σχηματισμών που πρέπει να είναι στο επίκεντρο των πολιτικών μας. «Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία και ειδοποιός διαφορά της δικής μας ανεξάρτητης υποψηφιότητας, που πηγάζει από την κοινωνία, και στόχο έχει μια συνενωτική και διαφανή διακυβέρνηση», είπε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης κάλεσε τους φίλους και εθελοντές να μεταφέρουν σε όλη την Κύπρο το μήνυμα της ανανέωσης, της προοπτικής και της ελπίδας«Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες. Μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Μιλήστε σε όλους για την πρότασή μας. Πείτε τους ότι είμαστε όλοι ίσοι ως προς την ψήφο μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε όλοι ίσοι και ως προς όλα τα άλλα. Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία», κατέληξε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top