Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ολες οι πληροφορίες

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ολες οι πληροφορίες

Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.


Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27/6/2022 μέχρι την Πέμπτη 30/6/2022, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού 1000μ. περίπου πριν την έξοδο Μονής προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200μ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE