Τουρκικά ΜΜΕ: Συνελήφθη η ανιψιά του ιμάμη Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνελήφθη η ανιψιά του ιμάμη Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα

Τη σύλληψη της ανιψιάς του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν από τις τουρκικές αρχές ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

Η σύλληψη έγινε την ώρα που η Sümeyye Gülen επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «10 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα συνελήφθησαν από τα στρατεύματα στα σύνορα».

Όπως επισημαίνεται «στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι πέντε από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO και μια από αυτούς ήταν η Sümeyye Gülen, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν».

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.