MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πάγωσα, ξέφυγαν τα πράγματα – Η Έλενα Παπαρίζου ήταν πολύ τρομαγμένη

MAD VMA 2022 – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πάγωσα, ξέφυγαν τα πράγματα – Η Έλενα Παπαρίζου ήταν πολύ τρομαγμένη

Για το ξύλο ανάμεσα στον Light και τον Snik στη χθεσινή διοργάνωση των βραβείων MAD, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το απαράδεκτο σκηνικό συνέβη όσο η ίδια ήταν πάνω στη σκηνή και ετοιμαζόταν να απονείμει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται» είπε αρχικά η Ιωάννα μιλώντας στους δημοσιογράφους.


«Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς, ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη» περιέγραψε.

«Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να λύσουν τις διαφορές τους εδώ» κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πηγη: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE