Λήξη συναγερμού: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο Λευκωσίας

Λήξη συναγερμού: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο  Λευκωσίας

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κακόβουλο ήταν το τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο Λευκωσίας, το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό μετά το τηλεφώνημα, ενώ εκκενώθηκαν τα κτίρια από πολίτες και από το προσωπικό.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί για τις απαραίτητες έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE