Μαίνεται η φωτιά στα κατεχόμενα - Ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις από το πρωί τα Πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μαίνεται η φωτιά στα κατεχόμενα - Ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις από το πρωί τα Πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, θα συνδράμουν και σήμερα στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στα κατεχόμενα.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου είπε ότι τα δυο πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις από τις 06:00 το πρωί.

Μια νέα αναζωπύρωση προκαλεί ανησυχία, που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τόνισε πως η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη.

Χθες η Δημοκρατία, ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα της τουρκοκυπριακής πλευράς μέσω των Ηνωμένων Εθνών, απέστειλε δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Τα δύο ισραηλινά αεροπλάνα ρίχθηκαν στη μάχη με τις φλόγες λίγο πριν από τις τρεις το απόγευμα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, αργά χθες το απόγευμα υπήρξε αναζωπύρωση της φωτιάς στα μέτωπα κοντά στο Φλαμούδι και την Ακανθού.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE