Εντοπίζουν συνέχεια κόσμο να εργάζεται παράνομα – «Μπουκάρει» σε υποστατικά η Αστυνομία

Εντοπίζουν συνέχεια κόσμο να εργάζεται παράνομα – «Μπουκάρει» σε υποστατικά η Αστυνομία

Συνεχίζονται οι δράσεις της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της παράνομης και αδήλωτης εργασίας και της παράνομης εργοδότησης.

Συγκεκριμένα, χθες μεταξύ των ωρών 6μ.μ. – 9μ.μ., μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου και της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, διεξήγαγαν επιχείρηση σε υποστατικά στο Παραλίμνι και στη Δερύνεια.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 22 πρόσωπα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 25χρονος και 26χρονος, για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης και παραμονής. Επίσης, τα μέλη της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Εργασίας, εξέδωσαν ειδοποιήσεις για παραβάσεις που αφορούσαν αδήλωτη εργασία, σε έξι πρόσωπα, χρηματικού ποσού ύψους 21.000 ευρώ.

Παράλληλα, γύρω στις 4μ.μ. χθες, μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, εντόπισαν 44χρονη να εργάζεται κατά παράβαση των όρων παραμονής της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Η 44χρονη και ο 55χρονος εργοδότης της κλήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE