Χειροπέδες σε 41χρονο για κλοπή από κατοικία στην Πάφο

Χειροπέδες σε 41χρονο για κλοπή από κατοικία στην Πάφο

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από κατοικία, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 41χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση της κλοπής καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 16 Ιουνίου 2022, από κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το πρωί της ίδιας μέρας, κλάπηκαν από την οικία του δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες σε δρόμο της Πάφου και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του αριθμός γυαλιών ηλίου και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής, αφού ο συλληφθής δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι η υπόθεση που εξετάζεται κατόπιν καταγγελιών του κ. Δρουσιώτη, διερευνάται με απόλυτη σοβαρότητα, πλήρη επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, στη βάση των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE