Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»  

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»   

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα (24/06) οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, λόγω της υπερπληρότητας και της υποστελέχωσης του νοσηλευτηρίου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών αναφέρεται ότι «η σημερινή στάση πραγματοποιείται μετά το ψεσινό περιστατικό στο οποίο ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες γιατί δεν υπήρχαν κλίνες».

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE