Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»  

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»   

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα (24/06) οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, λόγω της υπερπληρότητας και της υποστελέχωσης του νοσηλευτηρίου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών αναφέρεται ότι «η σημερινή στάση πραγματοποιείται μετά το ψεσινό περιστατικό στο οποίο ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες γιατί δεν υπήρχαν κλίνες».

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE