Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Καταζητείται 51χρονη - Έκανε κατάθεσεις με πλαστά χαρτονομίσματα

Υπόθεση παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 51χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε στο παρελθόν από διευθυντή καταστήματος τράπεζας ότι στις 31 Ιανουαρίου έγινε μια χρηματαποστολή ξένων νομισμάτων προς την Τράπεζα Κύπρου από την AstroBank. Συγκεκριμένα ο παραπονούμενος ανέφερε ότι απέστειλε το σύνολο των ξένων νομισμάτων που είχε συγκεντρωθεί στην τράπεζα του προς την Τράπεζα Κύπρου.

Την 1η Φεβρουαρίου 2022 ενημέρωθηκε ότι ποσό 4.300 δολαρίων Αμερικής που περιλαμβάνονταν στα χρήματα πιθανόν να ήταν πλαστά και παραδόθηκαν στην Αστυνομία. Τα εν λόγω χαρτονομίσματα αποστάληκαν για επιστημονική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστά. Εκ των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία ότι αυτά τα χρήματα κατατέθηκαν από μια γυναίκα, 51 ετών, η οποία τα κατέθεσε σε λογαριασμό της σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE