Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση υψηλού κόστους ζωής στην ΕΕ»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Χρειάζεται συνεργασία για αντιμετώπιση υψηλού κόστους ζωής στην ΕΕ»

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να εργαστούν από κοινού για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το υψηλό κόστος ζωής των πολιτών, ανέφερε σε ανάρτησή του κατά τη διάρκεια των εργασιών της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στην ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από βίντεο με στιγμιότυπα από την άφιξη του Προέδρου και των άλλων ηγετών, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει πως συμμετέχει στη σύνοδο της ευρωζώνης παρουσία και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ και του Προέδρου του Eurogroup Πασκάλ Ντόναχιου.

«Θα συζητήσουμε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, περιλαμβανομένου του ψηλού πληθωρισμού και των ψηλών τιμών ενέργειας» σημείωσε.

«Θα πρέπει να εργαστούμε από κοινού για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το αυξανόμενο κόστος ζωής για τους πολίτες μας σε όλη την ΕΕ» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE