Αίσιο τέλος για 17χρονο που απουσιάζε από την οικία του στη Λευκωσία

Αίσιο τέλος για 17χρονο που απουσιάζε από την οικία του στη Λευκωσία

Εντοπίστηκε 17χρονος ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από την περασμένη Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2022.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 17χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 23/06/2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE