Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον της Κοινότητας Πισσούρι και παρά τον αυτοκινητόδρομο μετά από φωτιά σε όχημα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως έχουν ανταποκριθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση της 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού, 2 των Βρετανικών βάσεων και 3 του Τμ. Δασών με 15 δασοπυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ενεργοποιήθηκε και η Επαρχιακή Διοίκηση για υποστηρικτική βοήθεια. Οι επίγειες δυνάμεις θα ενισχυθούν. «Η πυρκαγιά ξεκίνησε από όχημα το οποίο κάηκε στον αυτοκινητόδρομο και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα. Την πυρκαγιά στο όχημα κατασβήσαν οι Βρετανικές Βάσεις. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.