Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά στο Πισσούρι: Στη μάχη 9 πυροσβεστικά οχήματα - Αναμένεται να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον της Κοινότητας Πισσούρι και παρά τον αυτοκινητόδρομο μετά από φωτιά σε όχημα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής αναφέρει πως έχουν ανταποκριθεί και επιχειρούν για την κατάσβεση της 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού, 2 των Βρετανικών βάσεων και 3 του Τμ. Δασών με 15 δασοπυροσβέστες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ενεργοποιήθηκε και η Επαρχιακή Διοίκηση για υποστηρικτική βοήθεια. Οι επίγειες δυνάμεις θα ενισχυθούν. «Η πυρκαγιά ξεκίνησε από όχημα το οποίο κάηκε στον αυτοκινητόδρομο και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα. Την πυρκαγιά στο όχημα κατασβήσαν οι Βρετανικές Βάσεις. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE