Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού - Υπο έλεγχο η πυρκαγιά

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού - Υπο έλεγχο η πυρκαγιά

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε ακολούθως σε χωράφια με ξηρά βλάστηση, είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον δρόμο και η τροχαία κίνηση, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Πισσούρι προς Αυδήμου.

Η πυρκαγιά στο όχημα κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζουν γύρω στις 7.00 το απόγευμα, την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε στην περιοχή. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο, με την κυκλοφορία να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE